Първи впечатления и резултати от провеждане на Счетоводния семинар в Благоевград

Проведеният Счетоводен семинар на 16.11. в град Благоевград , организиран от фирма ОНСЕТ ЕООД, беше проведен в пълна зала с участието на повече от 100 представители на счетоводни фирми и счетоводители.
Семинарът беше насочен към оптимизацията на счетоводната работа и презентиране на авангардни технологии, чрез които по електронен път нашите клиенти да обработват цялата нужна документация.
Всички присъстващи бяха впечатлени от това как изкуственият интелект може да автоматизира процеса на обработване на фактури и счетоводни документи. Импорт на Банкови извлечения, импорт от други софтуерни продукти и много други нововъведения. Това ще спести на счетоводителите до 80% от времето, което те в момента отделят за тази задача.
След презентацията на всеки един от присъстващите беше отделено нужното време за въпроси и отговори относно програмите и техните функции.
След проведена анкета от нас достигнахме до крайния резултат – семинарът и най-вече получената информация от него има успеваемост до 95 %. и се базираме на следните факти от графа „Много доволен“
– Общо удовлетворение: 95.8%
– Съдържание: 87.3 %
– Приложимост: 84.5 %
– Говорители: 98.6 %
– Организация: 98.6%
– Местоположение: 97.1%
Благодарим на присъстващите гости за попълнените анкети, защото по този начин разбираме, че това което правим има смисъл.
Ето някои от впечатленията и препоръки от нашите гости:
„Силно впечатлена съм, научих доста неща, радвам се, че разработвате иновации, който работят в наша полза. Семинарът беше уникален. Благодаря, колеги!“
„Засегнати всички актуални теми в счетоводството. Полезни е да бъде мобилни и напред в новите технологии. Организацията е на високо ниво““Много добра организация и подредба на разглежданите теми. По-чести семинари, тъй-като и обновленията са много и постоянни във времето. Както досега – прекрасна организация, очаквам следващия семинар.“

Фирма ОНСЕТ благодари на всички присъстващи и проявили интерес.
За въпроси и отговори сме винаги насреща!