Предстоящ Счетоводен семинар в Благоевград

Уважаеми настоящи и бъдещи потребители,

Имаме удоволствието да ви поканим на първото по рода си събитие, което сме организирали, за да обсъдим авангардните възможности и предимства, които предлага електронното счетоводство.

✅ На този семинар ще ви бъдат представени иновативни технологии и методи, които спестяват време и усилия при счетоводните процеси, като дават възможност да постигнете по-добри резултати, с по-малко ръчна работа.

✅ Ще демонстрираме методи, чрез които да организирате електронна обработка, класифициране и архивиране на всички първични счетоводни документи, получени и издадени.

✅ Нашият екип ще ви представи нова технология, която позволява осчетоводяване на фактури чрез сканиране на документи, както и въвеждане на автоматичен банков импорт в счетоводството, както и въвеждане на електронни досиета за служителите.

✅ Събитието ще бъде съпроводено с демонстрация на реални казуси от практиката, които заедно ще разгледаме. Ще ви представим последните новости в счетоводните продукти и съвременните модули, насочени към рязко съкращаване на ръчния обем на работа.

✅ Основните презентации и продукти ще бъдат водени и представени от специалисти на Microinvest. Очакват ви реални примери от практиката. Те ще ви насочат как да оптимизирате счетоводните ресурси и софтуерния потенциал, спазвайки нормативните правила за 2023 година.

✅ Няма да подминем въпроса за специални отстъпки за продукти и технологии към участниците в семинара, особено в дните пред предстоящата вълна от намаления – Черен петък 2023.

✅ Сигурни сме, че този семинар ще бъде стъпка към изцяло електронно счетоводство, съобразено със съвременните изисквания и стандарти.

✅ Очакваме ви на нашето събитие, където съвместно ще изследваме новите възможности и принципи за развитие на вашето счетоводство.

✅✅✅ Адресът, на който ще се проведе събитието е: гр. Благоевград, местнот Бачиново, Хотел Парк Бачиново.