Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки).
Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти. Продуктът оптимизира и контролира процеса по осъществяване на продажбите и плащанията.
Microinvest Склад Pro Light притежава пълна интеграция с търговски софтуер Microinvest Склад Pro което позволява крайният потребител да се възползва от богатите функционални възможности и на двете програми. По този начин, нашите клиенти получават по-добри възможности за управление на множество обекти, анализ и обработка на натрупаните данни.
С минимални изисквания към хардуера, ергономичен дизайн и изключително улеснена работа, Microinvest Склад Pro Light е надеждна софтуерна система, която може да бъде полезна на всички видове складове, магазини, заведения за хранене и всякакъв тип търговски обекти.
Продуктът е оптимизиран за работа с всички видове периферни устройства: баркод четци, touch screen терминали, работи с всички фискални принтери, POS принтери и касови апарати.
Основните характеристики на програмата са :
- Поддържане на базата данни на Microinvest Склад Pro ;
- Работа в режим клиент-сървър;
- Определяне нива на достъп – собственик, администратор, управител и оператор;
- Управление на клиентски дисплей;
- Управление на електронни везни;
- Управление на касови апарати;
- Директно управление на матрични принтери;
- Издаване на стокови разписки и фактури;
- Оптимизиран е за работа с Touch Screen системи;
- Управление на видео система за наблюдение на мястото на продажба;
- Възможност за възпроизвеждане на рекламни видеоклипове или рутиране на снимки на работния екран на модула;
- Възможност за въвеждане на анкета при плащане на сметка в ресторант или разплащане в търговски обект;
- Интеграция с безжична система за повикване на сервитьори. Благодарение на нововъведението посетителите в заведенията се обслужват качествено и модерно, персоналът реагира бързо, а мениджърският екип може да контролира времето и бързината, с която служителите удовлетворяват желанията на клиентите.