Услуги от ОНСЕТ ЕООД

Счетоводство

За фирмата

Вашият иновативен партньор в света на ИТ решенията! Нашата фирма съчетава страстта и ангажираността с иновативни технологии, за да предостави на клиентите си върховно качество във всички направления. Ние сме на предния ръб на технологичния напредък и сме ангажирани да ви помогнем да постигнете вашия потенциал.

Хардуер

Надежден партньор за ИТ поддръжка в Благоевградска област! Като лидер в областта, ние предоставяме комплексна и надеждна поддръжка както на софтуер, така и на хардуер. Нашата екип от експерти винаги е готов да реагира бързо и ефективно, гарантирайки непрекъсната работоспособност на вашите ИТ системи. Предоставяме както незабавен дистанционен достъп, така и посещение при клиента, в случай на невъзможност да се отстрани проблема дистанционно. Освен това, предлагаме индивидуални месечни абонаментни планове за поддръжка, които се приспособяват към спецификацията на вашия бизнес, гарантирайки, че вашият ИТ екосистем е винаги в отлично състояние.

viber_image_2023-12-18_09-40-37-260
viber_image_2023-12-18_09-40-36-162

Счетоводство

Ние се специализираме в инсталирането, оптимизирането и автоматизацията на счетоводни кантори, като използваме най-новите технологии и иновации, с цел да облекчим максимално работата на счетоводителите. Нашите решения предоставят ефективност и точност във всеки аспект на финансовото управление.

Предлагаме и доставка на разнообразни консумативи и ИТ системи, необходими за оптималната работа на вашата счетоводна практика. С нас, вие получавате интегрирано решение, което ви осигурява удобство и продуктивност, докато се грижим за вашите ИТ и консумативни нужди.

Търговия

За изграждане и поддръжка на търговски системи в различни сектори. Ние разбираме уникалните изисквания на различни бизнеси, включително магазини, заведения, складове, хотели, производства и други. Предоставяме пълно изграждане на всички компоненти на ИТ системата на вашата търговска платформа.

Нашата екип от специалисти работи в тясно сътрудничество с вас, за да създаде персонализирани решения, които отговарят на вашите нужди. От интегриране на POS системи и складови управления до онлайн резервации и бизнес анализи, ние сме тук, за да ви осигурим изграждането и непрекъсната поддръжка, необходими за успешното функциониране на вашия търговски бизнес.

viber_image_2023-12-18_09-40-37-605